

BEHAVIORAL HEALTH FORUM AGENDA

April 3, 2024 | 10:00-11:30 am

Meeting materials: https://www.betterhealthtogether.org/bold-solutions-content/bh-forum-materials-april2024

10:00-10:05 Welcome Back! (5 min)

- Please update your Zoom name to include your organization and pronouns. Thank you!
- Preview today's agenda

10:05-10:20 Review (15 min)

- BH Forum Overview
 - Workforce Initiatives Landing Page
 - o Guiding Principles
 - Membership and voting guidelines
- Workforce Initiatives Updates
- SFCC Student Sharing

10:20-10:30 SFCC Student Sharing (10 min)

10:30-11:20 Training Discussion and Decision-Making (50 min)

- Training Review
- Motivational Interviewing Training Series Proposal, Discussion, and Vote
- Trauma Training Proposal, Discussion, and Vote
- BHT CEU Provider Vote
- Offset hours group brainstorm

11:20-11:25 Presentation (5 min)

Community Voices Council Presentation – Heather Wallace, Better Health Together

11:25-11:30 Announcements and Looking Ahead (5 min)

- June Meeting Preview
- Open for feedback/voting until April 10 COB (comments welcome from everyone, one vote per member organization)
- Contact Hannah (<u>Hannah@BetterHealthTogether.org</u>) with ideas or to connect in the meantime, will send email updates between meetings