

BEHAVIORAL HEALTH FORUM AGENDA

February 7, 2024 | 10:00-11:30 am

Meeting materials: <u>https://www.betterhealthtogether.org/bold-solutions-content/bh-forum-materials-feb2024</u>

10:00-10:05 Welcome Back! (5 min)

Please update your Zoom name to include your organization and pronouns. Thank you!

10:05-10:15 Review (10 min)

- BH Forum Overview
 - o <u>Workforce Initiatives Landing Page</u>
 - o **Guiding Principles**
 - Membership and voting guidelines
 - Membership continuation from 2022-23 sign-on unless partner initiates change.
 - Contact Hannah to check membership status, become a member, or rescind membership.
 - Membership agreement link: https://forms.office.com/r/WVFz4bbv8v
- Workforce Initiatives Updates

10:15-10:25 CPC / WRAP Training Update and Vote (10 min)

• Vote to approve use of remaining CPC/WRAP dollars to fund WRAP trainings and return remaining funds to the Community-based Workforce Remaining Balance bucket.

10:25-10:40 SFCC Update/Report and Request for Funds (15 min)

- Presentation by Marianne Salinas about the SFCC BAS-IBH program
 - Article about the SFCC program: <u>New Bachelor of Applied Science address</u> staffing challenges and needs in the community
- Request for funds from Remaining Balance bucket, Workforce Recruitment and Expansion

10:40-11:10 Training Proposal: Discussion and Vote (30 min)

- Review November discussion and Training Wish List results
- Discussion and vote: dollars for MI and trauma-related training
- Discussion and vote: BHT CEU provider funds allocation approval
- Offset hours proposal brainstorm

11:10-11:25 Peer Respite Presentation, Q-and-A: Passages (15 min)

11:25-11:30 Looking Ahead (5 min)

- April Meeting Preview
- Open for feedback/voting until February 14 COB (comments welcome from everyone, one vote per member organization)
- Contact Hannah (<u>Hannah@BetterHealthTogether.org</u>) with ideas or to connect in the meantime, will send email updates between meetings
- Announcements will be included in email